Tænk at skulle høre det fra Warren Buffet

I have worked with investors for 60 years and I have yet to see anyone — not even when capital gains rates were 39.9 percent in 1976-77 — shy away from a sensible investment because of the tax rate on the potential gain. People invest to make money, and potential taxes have never scared them off. And to those who argue that higher rates hurt job creation, I would note that a net of nearly 40 million jobs were added between 1980 and 2000. You know what’s happened since then: lower tax rates and far lower job creation.

– Warren Buffet

Med andre ord; Den mand i verden der mest succesfuldt har profiteret på de fri markedskræfter, anbefaler højere skatter for dem der tjener flest penge og river tæppet væk under den antagelse, at lavere skatter medføre vækst. Vi stiller om til Cepos for en reaktion …

Update 21/8: I bli’r nød til at se det her – Jon Stewart er fantastisk og USA er f….. Daily Show: World of Class Warfare – Warren Buffett vs. Wealthy Conservatives & Daily Show: World of Class Warfare – The Poor’s Free Ride Is Over

Update 31/8: Som ringe i vandet … Tax us more, say wealthy Europeans