27/6-2031 : Nye anklager fra Jens Bentsen

I en endnu ikke publiceret rapport fra Center for Krigsforskning, der har som mandat at undersøge Danmarks utilgivelige krigsførelse i starten af århundredet, konkluderer Jens Bentsen, at regeringen uomtvisteligt var i lommen på det daværende USA.

Efter USAs sammenbrud og den efterfølgende befrielse og opsplitning i 52 selvstændige lande, har Jens Bentsen fået adgang til det daværende CIA’s arkiver. Han udtaler, at han for en ganske ubetydelig sum, fik adgang til hele arkivet og med tanke på det tidligere USAs sørgelige forfatning og placering i bunden af verdensøkonomien, er der ikke grund til at betvivle dette. Jens Bentsen har, efter eget udsagn, fundet adskillige beviser på, at danske politikere ukritisk agerede som versaler for USAs udenrigspolitik, da de sendte Danmark i krig gentagne gange. Han hævder endvidere at have beviser for, at en endnu unavngiven politiker fra regeringens inderkreds, indgik en studehandel der betød, at han som modydelse fik tildelt en højtstående NATO post.

Ingen fra den daværende regering ønsker at udtale sig, men en unavngiven repræsentant mener ikke de på nogen måde forsøgte at skjule, at Danmark frasagde sig sin frie vilje på det udenrigspolitiske område.

Med Danmarks nuværende lovgivning på området, der ulovliggør en hver form for krigsførsel, er det uvist hvilke konsekvenser rapporten kommer til at have, for de daværende regeringsmedlemmer.

***

Er det kun mig, der ka’ se tragi-komikken?