Cost/Benefit min bare …

DF vil gerne sætte tal på hvad bestemte samfundsgrupper koster samfundet. Her tænker de specifikt på ikke-vestlige indvandrere – der er deres nye måde at præcisere, hvem det er de ikke vil lege med. Det er nu ikke lige det de bruger som argument denne gang, næh nej, de er såmænd bare fornuftige købmænd, der gerne vil ha’ regnstykket til at gå op – i princippet fair nok.

Hmmm, jamen hvad så med at kigge på pensionisterne? Skal der ikke laves et regnestykke på, om hvorvidt de hver især rent faktisk har været en god investering for samfundet? Man ska’ jo ikke ha’ mere end man har givet ska’ man? Regnestykker skal jo gå op.

Eller hvad med at undersøge om vi kan sælge Lolland-Falster – til tyskerne måske? Nu kommer der jo snart en bro og lige nu flyder pengene vist den forkerte vej i forhold til den landsdel.

Hold da op, jeg tror sku’ de har fanget noget her. Det ender med, at Danmark med et svuptag, bliver en kernesund forretning …