Hvem er det lige SMS lån er gode for?

Jeg forstår det ikke. SMS lån og alle andre typer for hurtig-lån til ågerrenter – hvem er de gode for? Bevares, jeg er ikke i tvivl om, at udbyderne tjener styrtende med penge – de gør pushere også …

Målgruppen må lidt løseligt ku’ anslås at være “dem der under ingen omstændigheder burde låne flere penge” ?!

De reklamerer så åbenlyst for at de ikke stiller de spørgsmål, som jeg rent faktisk mener det burde være lovpligtigt at stille. Det er ikke kun i samfundets interesse, det er også i den enkeltes interesse. Vi har alle prøvet at være svage og blive fristet over evne.

Vi gør os stor umage for at teste alle andre produkter for deres skadelige virkning og holder principfast producenterne ansvarlige for de skade deres produkter måtte medfører. Økonomisk ruin, Personlig konkurs – hvorfor kan man ikke holde låne-udbyderene produktansvarlige for disse direkte konsekvenser af deres produkter og måden de sælger dem på?

Mit ynglings eksempel på hvor grotesk man kan tillade sig lovligt at være, med denne type produkter er Uncle Bob – din rige onkel fra Amerika. Klik her, du tror det er løgn ….