Viral Markedsføring: Lotto for marketingbudgetter …

“For en lille indsats kan man høste den store gevinst” – er det kun mig der kan se sammenfaldene mellem viral markedføring og Lotto?

Som i Lotto’ens verden bliver der kun skrevet om vinderne, så jeg mener potentialet er stærkt overdrevet. Ydermere finder jeg det grotesk, at nogen forsøge at putte noget så kaotisk i kasser og rammer og sælge det som en hyldevare.

Jeg er den første til at prise “word of mouth” marketing og fortæller gladeligt om Emmery’s som det ypperste danske eksempel. Det man bare glemmer i den virale eufori der hersker er, at Emmery’s er blevet en succes fordi de laver godt brød punktum.

Ikke at viral markedføring ikke kan virke, men husk at betragt det som en Lottokupon og overvej om ikke pengene kunne være brugt bedre …